Egy órás beszélgetés


Lehet, hogy túlnyúlik az egy órán, lehet, hogy sokkal hamarabb véget ér. Ülünk egymással szemben és akár hallgatni is lehet. De a legjobb az, ha hallgatunk és várjuk, hogy felbukkanjanak a kérdések vagy témák.

A mágikus világban sokszor előfordul, hogy a legjelentéktelenebbnek kinéző dolgok a legkomolyabbak valójában. Az ezotériában önmagaddal foglalkozol, amiben a vizsgálat tárgya is te magad vagy. Minden más mágia. Azaz ha te nem vagy képes arra, hogy a válaszokat önmagadban megtaláld, akkor az mágikus tevékenységet jelent egy másik személy számára. Tehát ha te velem leülsz egy egy órás beszélgetésre, az lehet számodra a saját ezoterikus utad egy állomása, számomra egy mágikus tevékenység, mert nem önmagammal foglalkozom, hanem veled.

A lakásomat egy évtizedig magasabb dimenziós harcálláspontnak neveztem. Olyan emberekkel voltak közben személyes találkozásaim, akiken mindenféle szándékú lények jelentek meg. Erősen felborulva a nem túl baráti szándékú lények javára. Egyszerre dolgoztam transzban XD problémák megoldásain és vívtam közelharcokat, amik során az elmém egyre bámulatosabban képessé vált arra, hogy más elmékre hasson. A másik ember megóvása mellett arra is, hogy rácsapjon a megszállóra. Ha mi ülünk mondjuk egy kávézó teraszán és egy külső szemlélő szemében egy lennénk a sok közül, én az utcai környezet miatt kicsit frontsebészi hangulatú szellemsebész műtétet is képes vagyok végrehajtani.

Ha tényleg találkozni tudunk, az nagy dolog tőled (vagy a téged idejuttatók részéről). Ettől függetlenül érdemes rá mindkettőnknek felkészülni. Ez egy felkészülési program sablon, amit te töltesz meg tartalommal. Másra is használható. A szemeiddel úgy tudsz a holografikus szintre ugrani, ha a kép mögé fókuszálsz.