Aura Tetoválás


Ha a ma embere nyelvén kellene egyszerűen elmondanom és azt a címbe helyeznem, hogy mindenki jól értse, így tudom két szóval elmondani, mit is csinálnak valójában a mesterek. Én azonban nem vagyok mester, inkább művésznek mondanám magam. Ennek a művészetnek a kifejeződése ezekben a tetoválásokban jelenik meg. Egy nap alatt megvagyunk vele.

- Mi tart ezen egy napig és hogyan telik ez az egy nap?
- Egymás társaságában. Eközben a lehetőségeid alternatív valóságokban futnak és onnan tudom mit kell tetoválnom, milyen eredményeket hoznak.
- De mit tetoválsz?
- Mintha kötelezően érintendő állomásokat telepítenék egy olyan holoGPS-be, ami aztán el is indul az agyadban és hatása megjelenik a vetítésedben.
- Mit jelent ez lefordítva?
- Megváltozik az életed és te mindenképp ott leszel, ahol lenned kell (lenni akarsz). Persze csak ha teljesítetted a szükséges feltételeket, hogy alanyi jogon valósíthasd meg ezeket az álmaidat. Ha nem teljesíted ezeket a feltételeket, le is térhetsz az útról, hisz megteheted, hogy nem hallgatsz a GPS-edre és másmerre kanyarodsz. Ennek előnye, hogy később az "újratervezés" képzeletbeli gomb megnyomása után visszanavigál, ha meggondoltad magad.
- Mit tartalmaznak még ezek a tetoválások?
- Garanciát a személyes érettségre. A tanulóprogram hozzá a cég ajándéka.

Felhívnám a figyelmet arra, hogy a tetoválás fájdalmas, de menő. Itt ezek a fájdalmak főképp lelki területen jelentkeznek, melyeknek a személyiség fejlődésére vannak erősen pozitív hatással. Nem számítok tömegekre, mert az emberek megszokták, hogy van valami, amit megfizetnek és azért fizetnek, hogy ne nekik kelljen ezzel foglalkozni. Vegytétek úgy, hogy egy repülőgépmodellhez hasonló életútmodellt visztek haza, amit aztán otthon nektek kell felállítani.